x

Avslöjat: Molly Sandén i samarbete med Will Ferrell

Avslöjat: Molly Sandén i samarbete med Will Ferrell

Förra veckan släppte Netflix den första låten, Volcano Man, från den kommande filmen Eurovision. Det släpptes även en musikvideo till låten där Will Ferrells och Rachel McAdams karaktärer sjunger till poplåten ihop. På Spotify är Will Ferrell angiven som artist, duettpartnern uppges vara den hittills okända My Marianne. Nu avslöjar Aftonbladet att det är Molly Sandén som gömmer sig bakom pseudonymen.

Det har under helgen spekulerats kring att sångrösten som hörs är väldigt lik den svenska popstjärnans. Även det faktum att Mollys mellannamn är My Marianne har stärkt spekulationerna ytterligare, och helt rätt – Molly Sandén gör rösten medan Hollywood-stjärnan Rachel McAdams mimar sig igenom sången i filmen.

Genom Molly Sandéns skivbolag kan Aftonbladet nu bekräfta att det är den svenska popstjärnan som ligger bakom sången i den kommande Netflix-filmen. Aftonbladet har sökt Molly med frågor kring hennes medverkan men fortfarande inte besvarats. Filmen Eurovision har premiär på Netlix 26 juni.

LÄS OCKSÅ: 33 färska skivor du bör kolla in


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA