x

Knyter ihop säcken med Tribulation – "kanske vansinne att boka en stor festival"

Knyter ihop säcken med Tribulation – "kanske vansinne att boka en stor festival"

I september fyller ölbryggeriet Macken tio år och släpper sitt 30:e öl, detta ska firas med en tredagarsfestival.

Macken Fest 2020 satsar på att köra sin festival som planerat i september där DJ:s och 30 band kommer att spela – nu är den sista huvudakten, Tribulation, klar för årets festival.

– I dessa tider av COVID-19 kanske det är vansinne att boka en stor festival i dagarna tre innan någon vet hur det blir i framtiden. Men att göra vansinniga saker och aldrig vara rädd för att pröva något nytt är lite av Andres Furukawas signum, och idag släpps 50 biljetter till Macken Fest 2020, skriver de i ett pressmeddelande.

I tio år har Andres Furukawa drivit vad som från början var ett litet bryggeri men som under åren gått väldigt bra och idag är Macken ett etablerat märke. Förutom att 30 metal- och rockband spelar på årets fest, kommer det även finnas 30 specialbryggda öl för besökarna.

Så här ser spelschemat för helgen ut:

Fredag 18 September 2020:
Dismember, Nifelheim, General Surgery, Bombs of Hades, Vanhelgd, Tormented, Antichrist, Under The Church, Cardinal Maniac, Maim

Lördag 19 September 2020:
Lucifer, Disfear, Satan Takes A Holiday, The Dahmers, VOJD, Puffball, Iron Lamb, Sweet Teeth, Tøronto

Söndag 20 September 2020:
Tribulation, Enforcer, The Coffinshakers, Joseph Tholl, Anekdoten, Yuri Gagarin, The Heard, Serpent Omega, Wachenfeldt, Contaminazione, Shaam Larein

Du hittar mer information om Macken Fest 2020 och biljettförsäljningen här.

LÄS OCKSÅ: Corro: "Det är okej att inte vara okej"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA