x

Se Tove Los nya, bisarra musikvideo – dödar Disney-prinsar

Se Tove Los nya, bisarra musikvideo – dödar Disney-prinsar

I fredags släppte Tove Lo singeln Sadder Badder Cooler, som en uppföljning till hennes fjärde album Sunshine Kitty. Tove Lo har skrivit den nya singeln tillsammans med Elvira Anderfjärd, som tidigare gjort en remix av popstjärnans hit Glad He’s Gone.

Sadder Badder Cooler handlar om hur ett hjärtekross kan göra att du förlorar delar av dig själv, samtidigt som det kan ge dig ny kraft. Och hur man alltid dras med en blandning av känslor så som sorg, ilska och stor lättnad efter att ha brutit med någon som var dålig för dig, skriver NME.

Till följd av den nya singeln släpptes även en animerad musikvideo där Tove Lo och hennes sidekick Sunshine Kitty är videons huvudpersoner. I videon ser vi hur popstjärnan sitter ledsen och uppgiven, när hennes sidekick hämtar ett svärd och får den onda idén att döda alla män som vi kan anta vara ex till popstjärnan. De ger sig sedan ut på en promenad där de mördar flera Disney-prinsar, samtidigt som budskapet från låtens refräng lyder ”jag är ledsnare, jag är tuffare, jag är coolare, än vad jag var innan jag träffade dig”.

– Jag kan knappt vänta tills ni får se den här videon! Jag har länge velat skapa en bisarr, överdriven och tuff animerad video med Sunshine Kitty, och det passar perfekt med den här låten. Jag är väldigt imponerad av Venturia Animation Studios och Dreambear Productions, de tog verkligen mina visioner till nästa nivå, säger Tove Lo.

LÄS OCKSÅ: GAFFA bjuder in till lyssningsfest med The Arks debut


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA