x

ShitKid medverkar i Alternative Eurovision

ShitKid medverkar i Alternative Eurovision

På grund av Corona-krisen blev inte Eurovision Song Contest riktigt som man tänkt sig i år. Men för att inte gå miste om Eurovision-känslorna helt, har flera digitala versioner gjorts för folk att ta del av hemifrån. Nu går Vice ut med en alternativ tackling av Eurovision Song Contest, där man får rösta på de tolv bästa låtarna i Europa just nu.

– Knäpp en öl eller vad som helst, ta på dig hörlurar och se till att du har mycket med plats så du kan dansa omkring – för det kommer bli en del konstigheter, skriver Vice på sin hemsida.

Bidragen består bland annat av rumänsk trap, en italiensk popstjärna som påminner lite om en kvinnlig medlem i Slipknot, ryska pop- och hiphopartister vars budskap är att visa hur ”mycket gangster” de är och så har vi Sveriges bidrag – ShitKid med låten Romance. Du hittar hela listan med alla bidrag här

Lyssna på bidragen och rösta på din favorit i formuläret på Vieces hemsida, kom ihåg att du kan inte rösta på ditt eget land. Röstningen stänger söndag 31 maj vid midnatt.

LÄS OCKSÅ: Hör veckans bästa låtar


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA