x

Joel Alme presenterar spelning – "Där har jag varit portad i 12 år"

Joel Alme presenterar spelning – "Där har jag varit portad i 12 år"

Efter att Joel Almes båda tänkta Göteborgsspelningar i sommar inte går att genomföra på grund av Corona kommer nu ett höstdatum istället.
 
Joel Alme planerade för en intensiv konsertsommas tillsammans med Lars Winnerbäck i elva städer (flyttat till sommaren 2021) och även ytterligare ett gäng spelningar på egen hand, bland annat en kväll på Liseberg med Jakob Hellman. Men på grund av den rådande situationen är spelningarna framflyttade eller inställda.
 
Särskilt drabbade är fansen i Almes hemstad Göteborg som missar chansen att se honom två gånger i sommar. Men som plåster på såren är han nu inbokad för en konsert på Göteborgs Konserthus 7 november. 
 
– I sommar skulle jag spelat i Göteborg två gånger. Både Liseberg och Trädgårdsföreningen. Nu blev det inget istället. Men vi siktar nu på framtiden och Göteborgs Konserthus 7 november. Där har jag varit portad i tolv år. Så om de släpper in mig ses vi då, säger Joel Alme i ett pressmeddelande.
 
David Ritschard agerar support under kvällen.
 
Joel Almes senaste album Bort, Bort, Bort släpptes i oktober 2019 och hyllades av både recensenter och fans. På den efterföljande turnén spelade Joel Alme för fulla hus på flera orter runtom i landet. 
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA