x

Justin Bieber anklagas för våldtäkter

Justin Bieber anklagas för våldtäkter

Två kvinnor hävdar att popstjärnan Justin Bieber har våldtagit dem, skriver Heavy.

I ett av fallen gäller det en kvinna som kallar sig Danielle, som delar anklagelsen i en längre berättelse från ett anonymt Twitter-konto. Hon hävdar att Bieber våldtog henne i samband med South By Southwest den 9 mars 2014, under tiden han var ihop med sin dåvarande flickvän, popstjärnan Selena Gomez. Offret ska då ha varit 21 år och befunnit sig på en efterfest i Austin, Texas, tillsammans med Bieber. Han ska då ha tagit med sig henne till ett rum och där våldtagit henne.

Efter ”Danielles” tweet har en annan kvinna stigit fram med ytterligare en våldtäktsanklagelse. Kvinna kallar sig Kadi på Twitter och detsamma på Instagram, där hon har 214 000 följare. Kadi skriver i sin tweet att "jag tror på Danielle, även jag är ett offer för sexuella övergrepp från Justin Bieber". Även hon delar med sig av en längre redogörelse där hon hävdar att hon blev våldtagen av den kanadensiske stjärnan på ett hotell i New York den 4 maj 2015.

Kadi delar också med sig av en skärmdump som hon påstår är en replikväxling mellan henne och Biebers livvakt Mikey Arana. Hon har också delat en messkonversation hon haft med en kvinna vid namn Arianna, som också ska ha varit på plats på hotellet den 4 maj. 

I ett direktmeddelande till ett Bieber-fan ska Allison Kaye, ordförande på SB Projects (det medieföretag Biebers manager Scooter Braun grundade 2007), hävda att Danielles anklagelse är "faktiskt omöjlig", då Bieber inte ska ha bott på något hotell detta datum.

Varken Justin Bieber eller någon i hans läger har kommenterat anklagelserna offentligt.

LÄS OCKSÅ: Kurt Cobains gura såld – dyrast någonsin


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA