x

Miriam Bryant och Daniel Adams-Ray gör gemensam sak

Miriam Bryant och Daniel Adams-Ray gör gemensam sak

Idag, 3 juli, släpper Daniel Adams-Ray och Miriam Bryant singeln Avundsjuk På Regnet. Det är första gången dessa två svenska popgiganter har spelat in en låt tillsammans.

– Hur många kärlekslåtar centrerar faktiskt kring något så osmickrande som missunnsamhet?, säger Daniel Adams-Ray i ett pressmeddelande och fortsätter:

– I Avundsjuk På Regnet får småaktigheterna ta plats utan att luta sig mot den klassiska styrkan i hämnden. Jag hade nog inte vågat sjunga den utan Miriam.

Daniel Adams-Ray har en karriär som spänner över närmare två decennier. Han har varit med och format den svenska rapscenen med Snook – som två år i rad vann SM i Freestyle-rap, samt slagit svenskt streamingrekord under eget namn med låten Gubben I Lådan och turnerat genom Europa. Tidigare i år har han släppt singlarna Förlorad Halleluja, Bror och Stockholms Voodoo.
 
Miriam Bryant debuterade 2012 och har genom åren kommit att bli en folkkär artist med sin karakteristiska röst och starka hits. Under 2020 har hon släppt singlarna Nån Av Oss och Passa Dig och varit ute på omfattande Mi Amour Tour. Du ser henne också på GAFFAs augusti-omslag.

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA