x

Way Out West skickar ut sina sista namn inför streamingfestivalen

Way Out West skickar ut sina sista namn inför streamingfestivalen

Det blir ingen ordinarie fest i Slottsskogen under Way Out West-flagg i augusti. Men arrangörerna har istället styrt upp en streamingversion, som sker där Dungen-scenen vantligtvis står i Slottsskogen. Eventet livestreamas helt gratis under ordinarie festivalhelg 14 och 15 augusti.

"Allt som kommit att karaktärisera Dungenscenen genom åren – paradisisk stämning, pulserande musik och grön inramning – kommer att omtolkas för att få ett nytt hem i en digital miljö. Istället för att komma till Dungen och dansa, tar vi helt enkelt Dungen till dig", hälsar man i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare har arrangörerna avslöjat att John Talabot och Axel Bomans gemensamma projekt Talaboman, dansmusikälskande klubbkonässörerna Off The Meds och Ostgut Ton-affilierade Virginia är klara. Nu går man även ut med de sista akterna.

Ben UFO är Hessle Audio-medgrundaren som av flera anses vara en av samtidens absolut främsta DJ:s. Lägg till ett liveset av Berlinbaserade rRoxymore som gör abstrakt och lekfull dansmusik. Förutom det hittas här Stockholmsbaserade australiensiskan Bella Sarris, eklektiska Hannah Prescott och Göteborgsproducenten Ebende.

Livestreamen sker via Way Out Wests sociala kanaler och Twitch. Speltider och mer info släpps närmare inpå.

KRÖNIKA: Ologiska coronaregler slaktar livescenen


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA