x

Svenskt företag i samarbete med Kiss – "större än vi vågat drömma om"

Svenskt företag i samarbete med Kiss – "större än vi vågat drömma om"

Det är dryckesföretaget Umida som i ett pressmeddelande hälsar att de nu har inlett ett samarbete med den ikoniska rockgruppen Kiss. Under hösten planerar de att lansera två rom-sorter och dessa kommere att finnas på Systembolaget och på företagets internationella exportmarknader.

"Sedan vårt första möte med Kiss management i Los Angeles i november har vi diskuterat ett gemensamt affärsupplägg och nu kommit överens om rätt lanseringsprojekt. Jag har tidigare sagt att vi sedan en tid tillbaka fokuserar våra insatser på att etablera stora internationella samarbeten, och det här är nästan större än vad vi vågat drömma om. Det har tagit tid att nå i mål med förhandlingarna men nu är vi mer än redo och hösten kunde inte ha börjat på ett bättre sätt", skriver Umidas VD Filip Lundquist i ett pressmeddelande, rapporterar Svenska Dagbladet.

Kiss bildades 1973 i New York och har under fem decennier varit en av världens mest inflytelserika musikgrupper. De har släppt 40 album som tillsammans sålt över 100 miljoner exemplar över hela världen.

Som många andra band fick Kiss ställa in sin världsturné på grund av det rådande läget, men planerar att genomföra två konserter i Sverige 2021, på Tele2 Arena 19 juni och i Scandinavium 23 juni.

LISTA: Här är Kiss 10 bästa album


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA