x

Se ungdomarna chockas av In The Air Tonight

Se ungdomarna chockas av In The Air Tonight

Phil Collins har nått den beaktansvärda åldern 69 år och får nu återigen se sin låt In the Air Tonight klättra på den amerikanska Billboard-listan, skriver Consequence Of Sound.

Dessutom har låten redan tidigaret blivit en viral ljudsensation med mängder av videor där trumfillet i låten så att säga härmas med hjälp av andra ljud, antingen med flit eller av slump. Men nu är det alltså en reaktionsvideo på Youtube som gör att låten återfått sin popularitet.

Två unga tvillingherrar vid namn Tim och Fred Williams har lagt upp en så kallad reaktionsvideo där de lyssnar på In the Air Tonight för första gången. Tvillingarna är genomgående imponerade, men, givetvis, är det låtens välkända trumfill som kommer tre och en halv minut in som blåser bröderna ur stolarna. Se videon nedan.

Artikeln fortsätter under videon.

Tvillingarna har tidigare också gjort en reaktionsvideo när de lyssnar på Dolly Partons Jolene. Något som uppmärksammades på Dollys officiella Twitter-konto.

Som tidigare nämnt har In the Air Tonight rullat i sociala medier för att tonsätta allt från rådjur som faller till människor som går, eller faller, nedför trappor. Se några av favoriterna nedan. Den sista videon är brutal och en varning utfärdas. 

LÄS OCKSÅ: Kryptiska affischer på stan – planerar något stort


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA