x

Veronica Maggio gör hemligt gig – och du kan bli inbjuden

Veronica Maggio gör hemligt gig – och du kan bli inbjuden

Vi har tidigare rapporterat om Veronica Maggio-relaterade kryptiska affischer uppsatta runtomkring i Sveriges storstäder. Affischerna annonserade bland annat efter trubadur, chipsexpert och diversearbetare. De var signerade endast med ”Veronica” och olika telefonnummer.

Ett samtal till ett av numren visar sig gå till ett mobilsvar där Veronica Maggio tackar för visat intresse. Hon säger också att hon messar om några dagar när hon har mer info. I samband med detta lade Maggio också upp hintar på sitt Instagram-konto.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klurar på vad man skulle kunna behöva för att styra upp en riktigt bra fest...?

Ett inlägg delat av Veronica Maggio (@veronicamaggio)

 
 
Nu visar det sig att det hela var ett PR-trick för årets Red Bull Secret Gig som Veronica Maggio denna gång ansvarar för. Spelningen sker 29 augusti i Stockholm på hemlig plats.
 
En av våra största artister bjuder alltså in till en hemlig och enligt ett pressmeddelande "COVID-19-säkrad fest/spelning i en tid när musiken tystnat på scenerna runt om i världen".
 
Det går inte att köpa biljett, utan fansen uppmanas istället att bidra med specifika prylar och kreativa lösningar. För att lyckas i jakten om en plats sägs det vara en fördel att involvera dina vänner. För att delta i tävlingen måste du ha fyllt 18 år.
 
Utvalda vinnare kommer sedan att slussas in till konserten i omgångar på ett coronasäkrat sätt. Man påpekar tydligt att arrangemanget följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och beslut. 
 
Tidigare har Robyn (2018), Timbuktu (2015) och Mando Diao (2014) hållit i så kallade Red Bull Secret Gig.
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA