x

Ozzy Osbourne försökte strypa sin fru – greps för mordförsök

Ozzy Osbourne försökte strypa sin fru – greps för mordförsök

I den nya dokumentären Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne berättar rockstjärnan och hans fru om en incident 1989 då Ozzy Osbourne försökte strypa Sharon Osbourne

Det hela ska ha skett under en kväll i deras hem i England. Ozzy Osbourne var drogpåverkad och hans fru hade alldeles nyligen nattat deras barn.

– Han kom in i rummet. Jag hade ingen aning om vem det var som satt i soffan mittemot mig men det var inte min man. Han kommer till det stadie då han får en viss blick, persiennerna var nerdragna och jag kunde inte nå fram till honom. Och så sa han: ”Vi har beslutat att du måste dö”, säger hon i dokumentären, rapporterar Aftonbladet.

Hon berättar vidare att Ozzy Osbourne först var lugn för att i nästa läge hoppa på henne med ett försök att strypa henne.

– Han får ner mig på golvet och ligger ovanpå mig och jag kände efter grejer på bordet. Jag kände panikknappen och tryckte på den och nästa grej jag minns är att polisen är på plats, säger hon i dokumentären enligt Aftonbladet.

Enligt egen utsago hade Ozzy Osbourne "aldrig känt mig så lugn i hela mitt liv" under incidenten. Han skulle senare vakna upp i fängelsecell och få till sig uppgiften att han hade gripits för mordförsök.

Detta höll på att bli droppen för Sharon Osbourne och paret var nära att separera. Men hon valde att inte splittra familjen för barnens skull, säger hon i samma dokumentär.

Du som lever med våld och förtryck i en nära relation har rätt att få hjälp och stöd. Läs mer på 1177.se.

LÄS OCKSÅ: Konstig stämning – den här intervjun fallerar från början till slut


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA