x

Ny Spotify-funktion: enklare att dela dina absoluta favoriter

Ny Spotify-funktion: enklare att dela dina absoluta favoriter

Även om de må vara många så har vi alla några favoritlåtar som vi ständigt återkommer till och poddar vi inte kan leva utan.

Kanske en låt som påminner om ens första förälskelse eller en podcast som får en att gapskratta. Det finns låtar och berättelser som berör en så mycket att man vill berätta om dem för hela världen. nu har Spotify lanserat en ny funktion som gör det enklare för dig att dela dina mest älskade låtar och poddar – My Forever Favorites (Mina eviga favoriter). 

Med My Forever Favorites skapar användaren en spellista med sina fem favoritlåtar och/eller poddavsnitt, som sedan lätt kan delas i sociala kanaler genom ett knapptryck.

Så här funkar det:

  • Besök “Hem” på Spotify och välj 'Mina eviga favoriter'
  • Sök och lägg till dina favoritlåtar och -poddar 
  • Därefter, tryck på “dela”-knappen för att dela i sociala medier

Funktionen är tillgänglig för gratis- och premiumanvändare världen över. Vad hamnar på din lista?

Hitta till digitala spelningar

Samtidigt som ovanstående nyhet presenterar Spotify Virtual Events Listings som ska göra det enklare för lyssnarna att kunna lokalisera virtuella föreställningar och event som är hostade av sina favoritartister – direkt i appen. 

Lyssnarna besöker sektionen “On tour” i deras favoritartists profil för att hitta artistens kommande föreställningar och events. Listorna inkluderar föreställningar och event från alla typer av plattformar – oavsett om det är Twitch, Instagram Live eller YouTube Live.

MEST LÄST: SVT uppmärksammar svenskt kultband


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA