x

SVT visar musikkopplad humorserie

SVT visar musikkopplad humorserie

Streams är en humorserie som utspelar sig mitt i musik-Sveriges hiphop-epicentrum med Lilla Al-Fadji och Pontus Bjernekull Mörner – ett nytt stjärnskott med miljoner streams online.

Efter en ofrivilligt lång tid från rampljuset bestämmer sig den alltid lika driftiga rapparen Lilla Al-Fadji för att ta sig tillbaka in i hiphop-världen. Men denna gång som manager. Problemet är bara att Al-Fadji inte har någon artist. Därför utlyser han en talangtävling, men det enda bidraget med någon som helst förmåga, är inskickat av den blonde rapparen Robin.

Robin är en snäll kille som bor i radhusen på andra sidan bron med sin mamma, pappa och syster. Han går sista året på gymnasiet och på sin fritid sjunger han i det relativt framgångsrika pojkbandet Lov1. Robin drömmer egentligen om att vara rappare.

"När Al-Fadji och Robin inleder sitt samarbete har de ingen aning om vilket äventyr de gett sig in på. Topparna är framgångar som Robin knappt vågat drömma om, medan dalarna är så djupa att livet får stå som insats.", skriver SVT i ett pressmeddelande.

Streams har premiär idag, 24 september, på SVT Play.

LÄS OCKSÅ: The Pogues-Shane för full för att intervjuas


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA