x

Madonna dumpade David Guetta – efter stjärntecken-fråga

Madonna dumpade David Guetta – efter stjärntecken-fråga

Skorpionen är modig, mycket hemlighetsfull och på ytan bedrägligt lugn, men under ytan brinner passionen – älskar och hatar med samma intensiva glöd. Skorpionen gör aldrig någonting halvgjort och det är alltid allt eller inget som gäller. Skorpionen är också en riktigt god människokännare och har en stark medkänsla för ”verkliga” problem. Däremot tål inte skorpionen människor som beklagar sig om oviktiga eller obetydliga problem.

Världsstjärnan Madonna har uppenbarligen problem att samarbeta med sådana personer, om man ska tro David Guetta. House-giganten, som också är en skorpion, hävdar i en intervju med den franska Youtubekanalen Mcfly et Carlito att han blev dumpad när det framkom vilket stjärntecken han hade.

gallery_large

(Foto: Christoffer Krook)

Från början var planen att David Guetta skulle producera Madonnas tolfte album. Och popstjärnan har varit ett fan av hans musik ända sedan 2011 när han remixade hennes låt Revolver.

– Hon sa att hon älskade denna remix och föreslår att jag producerar hennes nästa album. Jag kommer på lunch. Vi pratar om allt – musiken och vad hon vill göra med albumet. Supertrevligt. Det är bara hon och jag. Väldigt avslappnat, väldigt skönt. Vi äter lunch. Det kommer att hända. Jag undrar bara när vi ska börja arbetet, säger han i intervjun med Mcfly et Carlito skriver Aftonbladet.

gallery_large

Men det hela tar en abrupt vändning, så fort Madonna frågar om David Guettas stjärntecken.

– Plötsligt gör hon en grimas och säger till mig att ”tyvärr, vi kommer inte kunna jobba tillsammans. Det var trevligt att lära känna dig. Hejdå,” säger han.

Det ska tilläggas att Madonna samarbetade med en skorpion 1994, när Björk var med och skrev Bedtime Stories. Madonna är i sin tur ett lejon.

LÄS OCKSÅ: 31 färska skivor du bör kolla in


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA