x

Little Jinder: "Försökte reta upp Thåström med Hurula som publik och levande frågetecken"

Little Jinder: "Försökte reta upp Thåström med Hurula som publik och levande frågetecken"

Idag släpper Hurula ett nytt album och Little Jinder tar tillfället i akt att berätta en historia om när hon hängde med nyss nämnda Luleå-son – och Thåström.

"Blev besatt av den här vackra mannen en festivalsommar åratal ago. Jag stod i ett mattält och försökte reta upp Thåström med bland andra Hurula som publik och levande frågetecken. Jag visste inte vem han var då så jag antog att han var typ ”Thåströms blyga son” vilket inte är en HELT far out gissning såhär i efterhand," skriver hon i ett inlägg på sina sociala medier.

Hon berättar om hur kvällen fortled och slutade med en efterfest på ett småstadshotell.

"Minns att vi låg på ett golv i en hotellkorridor. Det blev fler nätter i konstiga städer för jag vill alltid bara vara med Hurulagänget när vi spelar i samma stad trots att jag misstänkte att han tyckte jag var lite mycket och lite dum i huvudet och det var nog så för det är vad norrlandslugnet i honom tyvärr framkallar i mig. Tänkte att det var därför det aldrig blev något fast jag tjatade om att jag ville göra något med honom när jag vågade (på fest).

Men nu har det så äntligen hänt. Little Jinder medverkar nämligen på Hurulas nya platta genom att sjunga på titelspåret.

"Dreams (tjat) come tru. Jag ❤️ Hurula", som hon avslutar meddelandet med. Lyssna här:

LÄS OCKSÅ: 51 färska skivor du bör kolla in


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA