x

Dolly Parton rör programledaren till tårar – "en sorglig sång"

Dolly Parton rör programledaren till tårar – "en sorglig sång"

Den pågående pandemin har gjort att de flesta amerikanska, och andra länders, intervjuprogram på TV genomförs via länk. I en intervju på The Late Show With Stephen Colbert som sköttes via länk fick hon den luttrade programledaren Stephen Colbert att brista ut i tårar.

– Haha, ja, han älskar verkligen att sjunga och har en fantastisk röst – han har kanske irländskt blod i sig, säger Dolly Parton i en intervju med GAFFA och fortsätter:

– Jag sjöng lite av en sång som min mamma lärde mig. En sorglig sång. Jag vet inte om han verkligen grät, men alla sa att han gjorde det. Det triggade nog någonting i honom. I hans DNA. Det berörde nog honom. Jag hoppas verkligen det, jag älskar honom så mycket.

”Som många amerikaner befinner jag mig under en hel del press för tillfället, Dolly”, säger Colbert när han småfnissande torkar sina tårar. ”Du tog dig igenom mitt skydd, det där var riktigt vackert”.

Kolla in klippet här:

Dolly Parton har gjort ytterst få intervjuer med europeisk press den här vändan. Läs en exklusiv omslagsartikel med Dolly Parton i GAFFAs decembernummer!

Skaffa gärna prenumeration (endast 40 kronor i månaden och då får du tidningen hemskickad) här. Annars så finns den på diverse ställen runt om i Sverige att hämta gratis


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA