x

Vargas & Lagola först ut med att sända digital livespelning via Spotify

Vargas & Lagola först ut med att sända digital livespelning via Spotify

30 oktober släppte den svenska duon Vargas & Lagola, Vincent Pontare och Salem al Fakir, sitt andra studioalbum Mount Alda. Nu gör de ett samarbete med svenska musikjätten Spotify i form av en exklusiv digital spelning i konstens och teaterns tecken. Spelningen sänds inför en global publik 25 november kl. 20 via https://vargasandlagola.lnk.to/ConcertPR

"Samarbetet med Spotify är unikt i sin form då ingen liknande satsning tidigare gjorts av streamingtjänsten", hälsar skivbolaget Universal Music i ett pressmeddelande.

Hur spelningen kommer att vara utformad vill man inte avslöja ännu mer än att "Vargas & Lagola visuellt kommer addera fantasifulla settings och en mystisk atmosfär till sin musikaliska värld."

– Med detta samarbete vill vi skapa något unikt med fokus på vad vi själva värdesätter med vårt musikskapande; storytelling, säger Vincent Pontare i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi vill skapa en helhetsupplevelse, en visuell resa, där vi triggar fler sinnen. Sen älskar vi det teatraliska och oväntade, vilket vi vet kommer genomsyra denna spelning.

LISTA: 10 låtar som slår tillbaka mot kritiker och journalister


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA