x

Schlagerstjärna nobbade Jonathan Johansson – som släpper jullåt med Molly Sandéns alter ego

Schlagerstjärna nobbade Jonathan Johansson – som släpper jullåt med Molly Sandéns alter ego

Molly Sandéns alter ego My Marianne och Jonathan Johansson släpper tillsammans jullåten Come Whatever, Come What May. En låt som har en speciell historia bakom sig.

I ett pressmeddelande skriver Jonathan Johansson om att han fick ett uppdrag av "en av Sveriges absolut största schlagerartister", som sedan kom att dissa popartisten.

– På grund av Covid bestämde jag mig i somras för att tacka ja till alla förslag som kom i min väg, säger han och fortsätter:

– Så när en av Sveriges absolut största schlagerartister hörde av sig och bad mig skriva en jullåt till honom, tackade jag direkt ja, satte mig och skrev, spelade in, och skickade iväg.

Schlagerartisten svarade med att inte svara alls.

– Han ghoastade mig totalt. Då mejlade jag låten till mitt skivbolag och sa, 'Okej – det här är en KLASSISK jullåt, kan vi försöka hitta en artist, gärna en lite äldre gråsprängd herre som kan bära upp den här texten?' En halvtimme senare ringer Molly Sandén och säger: jag har lyssnat på låten 20 gånger, det är det finaste jag hört, du och jag måste göra en duett på den. Jag säger numera JA till alla förslag som kommer i min väg.

Och här kommer Molly Sandéns alter ego My Marianne (som hörs i filmen Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga) in i bilden.

– 2020 slutar ju aldrig förvåna. Ingenting har varit som det brukar vara, och därför vet jag inte riktigt vad jag ska ha för förväntningar på julen alls, säger Molly Sandén i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det brukar ju vara tiden då jag tvingas stressa ner efter allt turnerande och landa med mina nära och kära i soffan – men hur blir det i år? Ingen aning. Men musiken kan ingen ta ifrån oss och helt ärligt känner jag mig beredd på vad som än händer ... Är så glad att Jonathan ville ha med mig, eller ah, My Marianne på denna låt som garanterar julkänsla.

LÄS OCKSÅ: Kritik mot Spotify – 158 poddanställda i upprop


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA