x

GAFFA.se utsett till Sveriges bästa kultur- och nöjessajt

GAFFA.se utsett till Sveriges bästa kultur- och nöjessajt

Varje år listar IDG.se Sveriges bästa sajter i diverse kategorier. I år hamnade GAFFA.se högst upp på listan över landets bästa kultur- och nöjessajter, med motiveringen:

“GAFFA är en musiksajt (och gratistidning) som varit med ett bra tag, sedan 2010 faktiskt. Sedan dess har man matat framför allt de som gillar pop och rock med recensioner, artiklar och nyheter om stora som små akter och artister. En behagligt uppkäftig ton gör GAFFA lättillgänglig oavsett om ditt musikintresse är stort eller går i vågor. Den här vinsten är för lång och trogen tjänst, och för att de faktiskt bara blir bättre och bättre.”

– Oerhört hedrande att få till sig ett sånt pris, säger GAFFAs chefredaktör Daniel Horn och fortsätter:

– Som motiveringen lyder så är ju vår uppgift att vara just lättillgängliga. Vi ska blanda högt med lågt, vi ska nörda ner oss när tillfälle ges. Hålla det brett mer än elitistiskt. Det känns som att vi har hittat en fungerande väg som gratistidning och kommer fortsätta utvecklas framöver. Jag kan bland annat avslöja att en ny hemsida är i görningen och det ska bli ett sant nöje att lansera den här framöver! 

I kategorin Sveriges bästa kultur- och nöjessajt lyfter IDG i år även fram Boktugg.se, Hymn.se, Podcasts.nu och TVdags.se.

IDG (International Data Group) ger ut IT-relaterad information. Företaget grundades i Boston 1964 och finns i 85 länder. Man ger ut mer än 300 tidningar runt om i världen. Dotterbolaget IDG Sverige startades 1985. IDG har under en lång tid delat ut priser, till en början via IDG-tidningen Internetworld med start 2002. Från och med förra året så görs det av IDG självt.

LÄS OCKSÅ: Tommy Körberg helt knäckt efter Silvanas Stad I Ljus-tolkning


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA