x

Se Blues Pills live här

Se Blues Pills live här

Med initiativet #SwishaBandet erbjuder GAFFA band och artister vår breda kanal för någon form av session och en chans till en direkt kompensation! Och det är eminenta Backline STHLM som står för lokal och inspelning!

För en kväll tar artisten eller bandet över vår hemsida och Youtube och ger en konsert. I statusen hittas ett nummer dit tittaren kan swisha pengar och en länk dit man kan köpa musik och merch.

Näst på tur i #SwishaBandet är Blues Pills!

Bandets senaste album Holy Moly! är mixat av Grammy-belönade Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers, Iggy Pop, Adele, Black Sabbath, Rival Sons).

Skivan är fylld med analog utrustning och deras egna demoner och spelades in i bandets egen studio Lindbacka Sounds som ligger i en gammal fabrik på landsbygden i Närke.

Blues Pills bildades i Örebro 2011 av Zack Andersson och Elin Larsson. Nästan direkt efter att ha spelat på smutsiga, trånga barer gick de till att spela på några av de största festivalerna som Download, Rock Am Ring och Wacken Open Air.

Under lagret av tung psykedelisk bluesrock och Elin Larssons kraftfulla röst har kärnan i Blues Pills alltid varit en rastlös jakt på förändring. En förändring i det mänskliga sinnet och de musikaliska influenserna de omfamnar sig själva med: 60-tals garage-rockmusik och djävulens blues.

Swisha: 123 333 96 94

PayPal: BacklineSTHLM

Se här klockan 20:00 ikväll:

 

LÄS OCKSÅ: Anrik rockklubb i Göteborg begärs i konkurs


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA