x

Full engelsman bytte namn till Celine Dion – glömde sedan händelsen

Full engelsman bytte namn till Celine Dion – glömde sedan händelsen

En 30-årig engelsman fick uppenbarligen lite för mycket av det goda under julaftonen, för ett antal dagar senare kom det ett brev om att han var i full gång med att byta namn till Celine Dion.

Thomas Dodd boendes i Staffordshire, England, hade i fyllan fyllt i ansökan om att byta namn och dessutom betald de 89 pund som detta kostar. Julaftonskvällens drickande hade dock orsakat en minneslucka, så när beskedet om namnbytet kom i posten kom det som en överraskning.

Till The New York Post säger Dion (före detta Dodd):

"Ärligt talat, med handen på hjärtat, jag minns absolut inte att jag gjorde detta! Jag minns att jag kollade på konserten (en gammal julkonsert med den kanadensiska sångerskan, reds. anm.) och blev ganska full … Jag var inte medveten om att jag hade gjort det förrän brevet kom med posten. Till en början var jag tvungen att sätta mig ner, för jag kunde inte tro det, så jag kontrollerade bankkontot och allt bekräftades."

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Was Thomas Dodd - Celine Dion (@thomasdodd1)

Som tur är älskar den nye Dion den 52-åriga, kanadensiska artisten. Och när namnet hade fått sjunka in skrev han på papprena och går från och med nu under namnet Celine Dion.

LÄS OCKSÅ: ”Negativt när medier hyllar kriminella” – moderatpolitiker rasar


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA