x

Inbrott i Dr. Dres hem – medan han intensivvårdades

Inbrott i Dr. Dres hem – medan han intensivvårdades

Fyra män försökte bryta sig in i hiphopgiganten Dr. Dres hem medan han intensivvårdades för artärbråck i hjärnan, rapporterar TMZ.

På onsdag natt ska fyra män ha försökt bryta sig in i hiphopveteranens hem i Pacific Palisades i Los Angeles. Säkerhetsvakter ska ha upptäckt männen och tillkallat polis. Männen ska ha gripits innan de han ta sig in i byggnaden.  

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av TMZ (@tmz_tv)

Polisen är av uppfattningen att männen hade sett nyheten om att Dr. Dre vårdades på intensiven och sett en möjlighet att bryta sig in.

Den 55-årige N.W.A.-ikonen lades in på sjukhus på måndagen, som GAFFA rapporterade i onsdags. Han ska efter omständigheterna må bra och delade en uppdatering på Instagram där han skrev:

”Tack till min familj, vänner och fans för deras engagemang och lyckoönskningar. Jag mår prima och får utmärkt vård av mitt medicinska team. Jag kommer kunna lämna sjukhuset och återvända hem snart. Stort tack till alla fantastiska, medicinska yrkesmän på Cedars (Sjukhuset Cedas-Sinai i Los Angeles, reds. anm.). En kärlek!!”             

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Dr. Dre (@drdre)

LÄS OCKSÅ: Hiphop-mogulen Dr. Dre inlagd på sjukhus


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA