x

Efter Trump-demonstrationen – indieartisten intervjuas i partisk högerkanal

Efter Trump-demonstrationen – indieartisten intervjuas i partisk högerkanal

Indieartisten Ariel Pink gästade Fox News- programmet Tucker Carlson Tonight igår efter deltagandet i Trump-demonstrationen förra vecka, skriver Consequence Of Sound.

Pink deltog tillsammans med musikerkollegan John Maus i demonstrationen för den avgående presidenten Donald Trump förra veckan. Enligt honom själv var han endast på plats under demonstrationen och deltog inte i den efterföljande stormningen av kongressen, berättar han för intervjuaren Carlson, en 51-årig högerprofilerad programvärd.

Ariel säger i intervjun att han är ett offer för ”cancel culture” och att hans före detta skivbolag Mexican Summer dukade under för trycket från mobben när de valde att bryta med honom. Han berättar också att han och familjen fått motta dödshot och att han riskerar sitt liv när han ställer upp i Carlsons program.

Enligt den 42-årige artisten är han utblottad och utkastad på gatan efter demonstrationen. Han säger att hans röst på Trump var en röst mot "cancel culture". Samtidigt hävdar han att "cancel culture" inte finns på riktigt, men säger också att han blivit "cancelled" flera gånger och vet hur det fungerar. Vidare säger han att han tror att Joe Bidens presidentvalsvinst var legitim.

LÄS OCKSÅ: Artisten bekräftar demonstrations-närvaro – och framför konspirationsteorier


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA