x

Marilyn Manson nekar till anklagelserna – sparkas av skivbolaget

Marilyn Manson nekar till anklagelserna – sparkas av skivbolaget

Marilyn Manson nekar till anklagelserna från ex-flickvännen och ytterligare fyra kvinnor. Samtidigt har hans skivbolag avbrutit samarbetet, skriver bland annat Rolling Stone.

Westworld-stjärnan Evan Rachel Wood gick igår ut med anklagelser mot sin ex-pojkvän Manson om övergrepp. Ytterligare fyra kvinnor valde i samband med det att framträda med liknande anklagelser.

Den 52-årige rockstjärnan har nu gått ut med ett svar på Instagram, ett inlägg där kommentarsfunktionen har stängts av. Han skriver:  

"Givetvis har mitt liv och min konst länge varit magneter för kontroverser, men de senaste anklagelserna mot mig är hemska förvrängningar av verkligheten. Mina intima relationer har alltid byggt på ömsesidigt samtycke mellan likasinnade parter. Oavsett hur – och varför – andra nu väljer att förvanska det förflutna, det är sanningen."

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Marilyn Manson (@marilynmanson)

Manson har också sparkats av Loma Vista Recordings, det skivbolag han arbetad med sedan 2015. Bolaget tvekade inte utan reagerade direkt på ex-flickvännnen Woods anklagelser. I ett uttalande meddelar bolaget:  

"I ljuset av dagens upprörande anklagelser från Evan Rachel Wood och andra kvinnor, som namnger Marilyn Manson som förövaren, så slutar Loma Vista att marknadsföra hans aktuella album, med omedelbar verkan. På grund av den oroande utvecklingen, har vi också beslutat att inte samarbeta med Marilyn Manson på något framtida projekt." 

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av LOMA VISTA RECORDINGS (@lomavistarecordings)

Loma Vista har gett ut Mansons två senaste album Heaven Upside Down från 2017 och We Are Chaos från 2020.

LÄS OCKSÅ: Marilyn Manson anklagas för övergrepp av fem kvinnor – "jag manipulerades till underkastelse"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA