x

GAFFA-Priset – rösta på dina favoriter här

GAFFA-Priset – rösta på dina favoriter här

2020 var ett märkligt år. Därför fick vi tänka om lite den här gången. I kategorin "Årets Liveakt" där vi i vanliga fall hittar band och artister valde vi istället att lyfta fram klubbar och livestream-initiativ. Se det som "Årets Liveakt...ör" om du så vill.

I övrigt är allt som vanligt när GAFFA öppnar portarna för GAFFA-Priset. Glöm inte att du kan (om du vill) klicka i hela 3 akter per kategori och att du inte behöver rösta i alla kategorier (även om vi givetvis ser att du gör det). När du har lagt dina röster kan du alltid återvända till sidan och ändra dig om du så vill.

Rösta till och med 24 februari på gaffapriset.se

OBS! Många har reagerat på att varje kategori bär på många kandidater (alltså KANDIDATER inte nomineringar). Det beror helt enkelt på att GAFFA-Priset är läsarens pris. Vi har alltså ingen jury som väljer ut några få som ni ska rösta på. Däremot sker givetvis ett urval och det baseras bland annat på vad landets kritiker har uppskattat, vad som streamats mest och vad vi på GAFFA har uppskattat under 2020. Men tanken är att du som läsare ska kunna välja och vraka.

Förra året knep Billie Eilish hela tre priser. Bland de svenska akterna såg vi Amason högst upp på pallen med två priser. I övrigt var det en härligt salig blandning när våra läsare fick välja. Kolla in alla vinnare här


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA