x

Vi presenterar GAFFA Tech – ny redaktionell satsning

Vi presenterar GAFFA Tech – ny redaktionell satsning

De flesta av oss musikälskare önskar det bästa möjliga för musikupplevelsen – oavsett om man lyssnar i hemmet, på promenaden eller i ett livesammanhang. Musik, bra ljud och teknologisk utveckling går hand i hand och därför har vi på GAFFA valt att expandera vårt redaktionella universum med GAFFA Tech.

GAFFA Tech kommer löpande att uppdatera dig med de senaste snackisarna från området. Med nyheter, features, test och guider hjälper vi läsarna att hitta till de bästa auditiva och visuella musikupplevelserna. Under fyra tillfällen per år kommer Tech-delen även att ta plats i vårt magasin.

En av branschens mest erfarna tech-journalister

Trovärdighet är en grundpelare i den redaktionella biten och i jakten på detta har vi anställt en av branschens mest erfarna tech-journalister som styr upp GAFFA Tech, Lars Bennetzen.

– Det gläder mig att bli en del av GAFFA-teamet och att skapa en grundlig och objektiv värdering av de många tekniska prylarna som lanseras dagligen. Med mina över 30 år i branschen och med min journalistiska bakgrund är jag säker på att vi kommer att leverera en god och tillfredsställande produkt.

GAFFA-PRISET: Rösta på dina favoriter här


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA