x

Prisad sångerska anklagar Marilyn Manson för kränkande fotografering

Prisad sångerska anklagar Marilyn Manson för kränkande fotografering

Gitarristen och sångerskan Ellie Rowsell i bandet Wolf Alice anklagar Marilyn Manson för att ha smygfilmat under hennes kjol, skriver BBC News.

Det verkar inte vara någon hejd på den strida ström av anklagelser som riktas mot Marilyn Manson efter att Evan Rachel Wood trädde fram förra veckan. Frontkvinnan i det Mercury Prize-prisade bandet Wolf Alice anklagar nu rockstjärnan för kränkande fotografering efter att han ska ha filmat under hennes kjol med en så kallad GoPro-kamera.

I ett Twitter-inlägg skriver Rowsell:

"Solidaritet med Evan Rachel Wood och de som berättar om Marilyn Manson. Det är sorgligt att se folk försvara honom, bara för att han visade upp sin depravation för alla att se ger det inte honom en frisedel att förgripa sig på kvinnor." 

I ett svar på sin egen tweet skriver hon vidare:

"Jag träffade Marilyn backstage på en festival för några år sedan. Efter att han gett vårt band beröm blev han allt mer överdriven i sitt smicker och jag blev misstänksam mot hans beteende. Jag chockades när jag tittade ner och såg att han filmade under min kjol med en gopro."

En brittisk kvinna, det 29-åriga Manson-fanet Erica Von Stein, har också gåt ut i en intervju med The Mirror och berättat om händelser som ska ha inträffat efter rockstjärnans spelning i Glasgow 2012. Hon och de fans som Manson hade "valt ut" ur publiken ska ha känt sig pressade att dricka alkohol och klä av sig kläderna – för att Manson skulle se vem som hade bäst "tuttar och rumpa".

– Tjejerna kände sig tvingade att ställa upp när de var lulliga. Det var maktmissbruk, säger en annan kvinna som ska ha varit med vid händelsen till The Mirror

LÄS OCKSÅ: Ex-barnskådis anklagar Marilyn Manson för ”årtionden av mentala och emotionella övergrepp”


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA