x

FKA Twigs och Sias ex pausar skådespelandet – efter övergreppsanklagelser

FKA Twigs och Sias ex pausar skådespelandet – efter övergreppsanklagelser

Efter att popstjärnan FKA Twigs och flera kvinnor anklagat Shia LaBeouf för övergrepp tar nu skådespelarstjärnan en paus från skådespeleriet, skriver Variety.

Som GAFFA har rapporterat tidigare så stämde FKA Twigs LaBeouf i slutet av förra året för bland annat sexuellt ofredande, misshandel och för att ha givit henne en könssjukdom. LaBeouf har nu checkat in sig själv på rehab för att hantera sina alkohol- och drogvanor och sina psykiska problem.

Samtidigt har den australiska popstjärnan Sia tidigare gått ut i offentligheten och kallat LaBeouf för en "patologisk lögnare" som lurade in henne i en otrohetsrelation. Hon uttryckte då samtidigt sitt stöd för FKA Twigs.

I en ny intervju med Sunday Times säger Sia vidare:

– Det visade sig att han använde samma raggningsrepliker på mig och Twigsy och till slut fick vi reda på det för att vi råkade prata med varandra. Båda av oss trodde vi var den enda som dejtade honom. Men så var inte fallet. Och han var fortfarande gift (med skådespelerskan Mia Goth, 2012–2018, reds. anm.)”.

Samtidigt säger Sia i intervjun att hon "alltid kommer att älska honom för att han är en sådan sjuk liten valp".

FKA Twigs har i sin tur talat ut i den brittiske TV-journalisten Louis Theroux podd Grounded. Där säger hon att ett så här stort samhällsproblem måste diskuteras då vi av någon anledning väljer att inte göra det.

Enligt Twigs fick hon inte ta ögonkontakt med andra män under relationen. LaBeouf ska också ha hållit räkningen för hur många gånger hon kysste honom under dagen och börjat gräla om hon inte uppfyllde hans "kvot".

Läs en längre intervju med Sia i GAFFAs kommande marsnummer. Lös en prenumeration nu (40 kronor i månaden) för att inleda med det numret.

LÄS OCKSÅ: FKA Twigs stämmer Shia LaBeouf för sexuellt ofredande, misshandel och könssjukdom


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA