x

Se trailer till Danzigs köttiga vampyr-spaghettiwestern

Se trailer till Danzigs köttiga vampyr-spaghettiwestern

Den före detta Misfits-frontaren och skräckfantasten Glenn Danzig är filmaktuell med en vampyrwestern, rapporterar flera amerikanska medier.

Danzig har både skrivit, regisserat och har en roll i den kommande filmen Death Rider In The House Of Vampires. Dessutom har han också skrivit filmmusiken. Filmen ser ut att kombinera 65-åringens förkärlek för italienska spaghettiwestern-filmer och vampyrskräck.

Några skådisar känns igen i rollistan: The Killing Fields-skådisen Julian Sands, regissören Roberto Rodriguez släkting, och evigt typecastade, Danny Trejo samt Hostel-regissören Eli Roth.

Detta är inte Mother-sångaren Danzigs första rodeo, han debuterade nämligen som filmskapare 2019 med filmen Verotika. Trailern till den kommande filmen osar hett av b-film, Quentin Tarantino, tidigare nämnde Roberto Rodriguez, bär på kiosklitterära kvaliteter och en hel del blod.  

Premiärdatum är ännu inte satt, men trailern till Death Rider In The House Of Vampires kan du se nedan.

VI får inte heller glömma att Danzig också har gjort en och annan cameo. En av de mest minnesvärda var i 10-talsserien Portlandia, då han spelade en rumän från Transylvanien på besök på beachen i Oregon, USA. 

LÄS OCKSÅ: Rockikoner hyllar First Aid Kits På Spåret-cover


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA