x

Zara Larsson ger exklusiv konsert

Zara Larsson ger exklusiv konsert

För att fira nya albumet Poster Girl och uppmärksamma internationella kvinnodagen ger Zara Larsson 8 mars klockan 19.00 en global streamingkonsert.
 
"Upplev varje låt i unik inramning och storskalig produktion exklusivt och gratis via YouTube, endast tillgänglig under en begränsad tid", skriver arrangören Live Nation i ett pressmeddelande.
 
– Jämlikhetsfrågan har alltid legat mig varmt om hjärtat, så det känns helt rätt att tillägna min första spelning på drygt ett år till alla fantastiska kvinnor runtom i världen. Jag har längtat något sjukt efter att uppträda live, och jag hoppas att mitt band, mina dansare och jag kan sprida glitter och glädje hem till er alla, säger Zara Larsson i samma pressmeddelande.
 
Bara några dagar tidigare släpper Zara skivan Poster Girl. "I gränslandet mellan pop, modern R&B och vibrerande dansgolvsmelodramer porträtterar skivan en ung kvinna som leker med både självbild och artistpersona", som den presenteras. 
 
I samma veva släpps GAFFAs mars-nummer där Zara Larsson är på omslaget. I vår långa intervju går hon igenom varför skivan tog så lång tid att få till och vi går även in på turerna kring Huawei. Skaffa en prenumeration här (endast 40 kronor per nummer).
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA