x

Ännu en kvinna anklagar Marilyn Manson för övergrepp

Ännu en kvinna anklagar Marilyn Manson för övergrepp

Ytterligare en kvinna träder fram och anklagar Marilyn Manson för för övergrepp, skriver The Sun.

Totalt har nu fler än 11 kvinnor framträtt med anklagelser mot chockrockaren. Den här gången är det skådespelerskan Bianca Allaine som anklagar Manson för att han tvångskysst henne 1995, när hon var 16 år. Manson var då 26 år. Han ska sedan ha inlett en "skrämmande" sexuell relation med henne när hon var 19 år.

– Jag ska berätta allt jag vet för FBI. Jag hoppas att de inte gör oss besvikna, säger Allaine till The Sun.

– Marilyn Manson må vara läskig, men Brian Warner är den läskigaste person jag har mött i hela mitt liv. Han är ond, säger hon vidare.

Allaine säger att hon vill ha rättvisa för de som har utsatts för rockstjärnan. Till bevisningen kommer hon föra ett videoband från 1999 där hon diskuterar Manson med sina vänner. Allaine och skådespelerskan Ésme Bianco, som också ska ha utstått övergrepp från Manson, ska ha fått kontakt med och stöttat varandra.

Allaine hävdar att Manson ska ha pendlat mellan att vara underbar mot henne till att kalla henne "tjock" och "en smutsig mexikansk hora". Manson ska ha tjatat på henne att ha sex med andra män medan han tittade på. 

Manson har hållit sig undan rampljuset sedan skådespelerskan Evan Rachel Wood inledde den flodvåg av anklagelser som har bubblat upp den senaste tiden. Den 52-årige rockstjärnan gick ut på Instagram och förnekade de anklagelser som Wood riktat mot honom.

LISTA: Tio snabba recensioner av tio album som tog längst tid att färdigställa


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA