x

Iggy Pop visar upp trådlösa lurar byggda för hög musik

Iggy Pop visar upp trådlösa lurar byggda för hög musik

Legendariska tillverkaren av gitarrförstärkare, Marshall, har på senare tid även gjort sig kända som en hejare på portabelt ljud. När vi nu ser deras första trådlösa in-ear-lurar så är det med samma rockiga attityd; dessa tycks menade att spelas högt!

Tillsammans med en rad prestigefyllda musikernamn har Marshall länge haft för avsikt att leverera portabelt ljud i toppklass. Dessa musiker har nämligen vid tillfällen närvarat under framställningen för att säkerställa att deras musik låter som den ska i Marshalls högtalare och hörlurar.

Något som däremot lyst med sina frånvaro i Marshalls utbud är trådlösa in-ear-hörlurar. Vid ett pampigt och Talk Show-inspirerat online-event – med Viagra Boys som husband – härförleden täckte ingen mindre än självaste Iggy Pop av Marshall Mode II.

Marshall och Iggy lovar att dessa bad boys sitter både bekvämt och ordentligt i öronen för att, till skillnad från en viss konkurrents dylika, inte gå förlorade. För att se till att de sitter så bra som möjligt kommer ett gäng proppar av olika storlek följa med vid köp.

gallery_large

Gällande ljud så utlovas en märkbar botten, naturligt mellanregister (här borde Marshall vara experter då det är här det mesta av elgitarrernas frekvenser huserar) samt en tydlig diskant. Och är lyssnaren ändå inte nöjd med hur det låter så kommer en medföljande app ha en equalizer tillgänglig för finjustering av ljudet. Givetvis skulle aldrig tillverkarna själva påstå något annat än att ljudet är bra, men när jag frågade teamet bakom Mode II huruvida Raw Power kommer göras rättvisa i in-ear-lurarna så var åtminstone svaret ett rungande “JA”.

Batteritiden utlovas röra sig omkring fem timmar men ytterligare 20 kommer finnas tillgängliga i det medföljande fodralet. Avslutningsvis meddelar Marshall, lite oväntat, att Mode II inte kommer ha någon form av brusreducering.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA