x

Hör Krunegård och First Aid Kit-Klaras nysläppta duett

Hör Krunegård och First Aid Kit-Klaras nysläppta duett

Markus Krunegård och Klara Söderberg släpper duetten Det Var En Gång i Lissabon, meddelar popstjärnan i ett pressmeddelande.

Den 28 maj släpper Norrköpingssonen Krunegård sitt nionde soloalbum Tutti Frutti – Från Lokalen Under Sushin. Den första singeln Sentimental Attack, som skrevs tillsammans med Noonie Bao (Jonnali Parmenius) och Linus Wiklund i USA, släpptes i januari.

Nu kommer andrasingeln Det Var En Gång i Lissabon, en ballad som är en duett tillsammans med Klara Söderberg. För ovanlighetens skull får vi höra ena halvan av First Aid Kit sjunga på svenska.

 Grunderna till låten ska spelats in av Krunegård, Lars Skoglund och Markus Jägerstedt tillsammans med Kjell Höglund-bekantingen Janne Hansson i Atlantis-studion redan 2017. Men Krunegård ska inte ha orkat göra klart låten, eventuellt för att det redan fanns så många långsamma låtar på 2018 års I Huvet På En Idiot, I En Bar, På En Ö, I Ett Hav, På En Ö, I En Bar, I Huvet På En Idiot antyder han.

First Aid Kit agerade förband till Krunegård på Cirkus i Stockholm redan 2009. Nu sluts cirkeln med denna fina duett. Krunegådr teasar också med att en musikvideo till låten ska komma vid ett senare tillfälle.

LÄS OCKSÅ: När en partiledare gick på knark-rave


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA