x

Håkan Hellström-konserter flyttas – läs hans meddelande

Håkan Hellström-konserter flyttas – läs hans meddelande

Förra sommarens stora Håkan Hellström-upplevelse på Ullevi blev inte av på grund av rådande pandemi. Konserterna flyttades istället till i år. Men nu meddelar popstjärnan via Facebook att de tvingas flytta denna happening fram till 2022 istället.
 
"Många som jag träffat har frågat om spelningarna i sommar och jag blir alltid glad över att folk undrat. Men samtidigt trist att inte ha kunnat ge något svar. Jag har vetat lika lite som alla andra. Tyvärr verkar det alltså bli svårt även i år. Grämer mig över detta ... Känns verkligen som vi alla behöver mentalt vaccin nu. What the world needs now is love, sweet love och good vibrations. Lika mycket som vaccin i spruta."
 
Han skriver vidare att bandet har jammat och spelat ovanligt mycket den senaste tiden.
 
"Precis som i tonåren när vi sågs bara för att lira och inte var i närheten av några spelningar. Så för oss hålls musiken igång hela tiden. Och jag bränner på musik i lurar och högtalare så högt jag kan för att få in kraften i huvudet. Hoppas att ni också har nån bra kraftkälla."
 
Nu blir det istället för fansen att rikta in sig på total Håkan-holmgång om drygt ett år.
 
"Sommaren 2022 rullar vi igång beatet på Ullevi och jag vet att det kommer göras med mer soul än någonsin. Det gäller inte bara de här konserterna, utan vad ni än ser. Jag tror allt kommer kännas mer sommaren 2022. Och förhoppningsvis alltid efter det här. Kanske är det en ny dekadent dionysisk njutningsera som tar vid när vi kommer ur det här. Ett nytt blomstrande 20-tal. Jag vill gärna tänka så. Och i alla fall jag ska i så fall ta del av alltihop. Och snälla - när vi går på scen 2022 så sträck alla händer i luften. Så vi får luft under ovana vingar. Och får flyga igen. Eller bara sväva lite. STORA kramar till er så länge!"
 
Nya datumen är som följer:
 
19 augusti 2022 (ordinarie datum 12 juni 2020 / 20 augusti 2021)
20 augusti 2022 (ordinarie datum 13 juni 2020 / 21 augusti 2021)
26 augusti 2022 (ordinarie datum 28 augusti 2020 / 27 augusti 2021)
27 augusti 2022 (ordinarie datum 29 augusti 2020 / 28 augusti 2021)
 
Redan köpta biljetter gäller till de nya datumen och alla biljettköpare får mer info via mejl.
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA