x

Ingen Storsjöyran 2021

Ingen Storsjöyran 2021

Tidigare idag rapporterade vi om att Lars Winnerbäck ställer in hela sin sommarturné och flyttar den till 2022. Nu gör festivalen Storsjöyran, som hade bokat Lars Winnerbäck, detsamma.

"Under vintern har vi hoppats och trott att det ska gå att genomföra Storsjöyran i sommar. Men med hänsyn till rådande läge väljer vi nu istället att flytta festivalen till nästa år och lägga kraft på att planera tills dess", skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Man presenterar samtidigt datumet för nästa års event som sker 29-31 juli.

"Lars Winnerbäck har idag meddelat att han flyttar sin turné till nästa sommar, inklusive spelningen på Yran. Även andra av de redan bokade artisterna kommer följa med till Storsjöyran 2022 och givetvis också nya namn. Vi återkommer inom kort med vilka.", skriver arrangören vidare.

- Det är fruktansvärt tråkigt att fatta det här beslutet, vi älskar verkligen att göra Yran tillsammans med alla besökare och efter att vi fick ställa in i ifjol har vi verkligen sett fram mot den här sommaren, säger Storsjöyrans VD Andréa Wiktorsson.

Biljetter som köpts till Storsjöyran 2020 eller 2021 gäller till festivalen 2022, oavsett prishöjningar. Tvådagarsbiljetter köpta före maj 2020 gäller automatiskt som tredagarsbiljetter 2022, eftersom de köptes innan arrangören meddelade att de kommer förlänga festivalen till tre dagar. Köpta biljetter kommer kunna återlösas, förutom serviceavgiften, fram till 1 juni 2021.

LÄS OCKSÅ: 55 färska skivor du bör kolla in


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA