x

Insamling startad efter nedbrunnen konsertlokal – "Göteborg har förlorat Hjärtat"

Insamling startad efter nedbrunnen konsertlokal – "Göteborg har förlorat Hjärtat"

Under natten till lördagen härjade en brand på Manufakturgatan på Ringön i Göteborg. Flera företag med musikalisk koppling drabbades inklusive skivbolaget BlackValley Records, eventföretaget 333, GAFFA-kontoret och den fullt inredda konsertlokalen Hjärtat som brann helt ner. 
 
Nu har man startat ett initiativ att hjäpa personerna bakom Hjärtat för att livescenen ska kunna byggas upp på en annan plats på Ringön. Med insamlingen har man som mål att komma upp i 350 000 kronor.
 
"Göteborg har förlorat Hjärtat, en fantastisk och nödvändig livescen, redan innan det hann börja slå. Allt brann ner i den stora branden här på Ringön innan den ens hade hunnit öppna och ta emot publik. Göteborg har blivit fattigt på scener för live-musik, Hjärtat skulle fylla en del av det tomrummet. Drömmar, privata pengar och stor kärlek till musik hade investerats i Hjärtat. Nu måste vi hjälpa Thomas Johansson och Johan “Red Top” Larsson att bygga upp klubben igen i ny lokal på Ringön", skriver man bland annat i en Facebook-status.
 
Du kan stötta genom att sätta in pengar via följande plattformar:
Swish: 0705236529
SEB kontonr: 5016 00 460 76
Märk insättningen med GÅVA HJÄRTAT
 
Man uppmanar även folk att sprida insamlingen här.
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA