x

Spotify lanserar nya personliga spellistor

Spotify lanserar nya personliga spellistor

Nu lanserar Spotify en ny samling spellistor: Spotify Mixes. Alla gratis- och Premium-användare får idag tillgång till tre nya mix-kategorier: artistmix, genremix och årtiondemix, med personliga spellistor som växer över tid baserat på vad de lyssnar på. Den nya tjänsten är inspirerad av Daily Mix som blivit en populär del av Spotifys utbud och idag är den spellista som användarna lyssnar på mest, enligt ett pressmeddelande.

Nytt för Spotify Mixes är att spellistorna byggs på istället för att bytas ut – de inleds med låtar du gillar och fylls på med låtar som Spotify tror att du kommer älska. Varje mix uppdateras regelbundet och innehåller musik baserad på de artister, genrer och årtionden du lyssnar på ofta. 

Du hittar till de nya mixarna om du klickar in på “Skapat för dig”.

Om du inte nöjer dig med detta så har du väl koll på att GAFFA styr upp med en herrans massa spellistor som uppdateras varje vecka. Kika in på vår Spotify-sida för att få till dig genrespellistor som Alternative/indie, hiphop/R&B, synthwave/retrowave, hårdrock/metal (spelli...satan), pop på svenska, electronic, latin/reggaeton och metalcore.

LÄS OCKSÅ: Insamling startad efter nedbrunnen konsertlokal – "Göteborg har förlorat Hjärtat"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA