x

Grimes rycker ut i försvar för pojkvännen – "definitivt inte en mansrättsaktivist"

Grimes rycker ut i försvar för pojkvännen – "definitivt inte en mansrättsaktivist"

Den kanadensiska artisten Grimes rycker återigen ut i försvar för pojkvännen och techentreprenören Elon Musk, skriver Stereogum.

Grimes och Elon Musk har varit ett par i tre år tillbaka och har sonen, med det udda namnet X Æ A-12, tillsammans. Och det omaka paret har varit omskrivna sedan dag ett.

Grimes har också tagit för vana att offentligt försvara den ofta kritiserade Musk, som är den tredje rikaste personen i världen. Under söndagen slängde Grimes upp en video på Tiktok där hon "svärddansar" till Weeknd-låten Save Your Tears. Men som så ofta kom en del av kommentarerna att handla om hennes välkände pojkvän.

@grimes

#sword #swordartonline #grimes

Save Your Tears - Remix - The Weeknd & Ariana Grande

Kommentarerna spänner från en användare som ifrågasätter hur hon aktivt kan ligga med den man ”som bokstavligt talat förstör planeten och mänskligheten”, till en användare som undrar om Musk är en ”mansrättsaktivist”.

Grimes svarar att Musks karriär handlar om att göra energiproduktionen hållbar och grön. Hon skriver också att Musk definitivt inte är en mansrättsaktivist, men att han på Twitter ”har varit väldigt omogen ibland”. Hon påtalar också att den före detta VD:n i hans rymdturism-företag SpaceX, var kvinna, precis som att också hans högra hand i Neuralink, ett av hans andra företag, är kvinna.

Utöver att jobba på sitt sjätte studioalbum har Grimes nyligen skaffat sig vad hon kallar "utomjordings-ärr" över hela ryggen. Genom att låta sig skäras i på ett sätt så att ärren har format ett mönster i huden.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av (@grimes)

Grimes pojkvän kommer i sin tur att gästa det amerikanska humorprogrammet Saturday Night Live tillsammans med Miley Cyrus den 8 maj. Tesla-VD:n blir den första gästen som inte är skådis eller idrottare sedan Donald Trump framträdde i programmet 2015 och många har kritiserat beslutet att låta Musk medverka.

KRÖNIKA: "Musikbyrån i SVT blev mitt rättesnöre"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA