x

Nya artister klara för Så Mycket Bättre

Nya artister klara för Så Mycket Bättre

Så Mycket Bättre skickar ut klara artister på löpande band! Igår stod det klart att Peter Jöback och Maxida Märak blir en del av TV4:s succérika musiksatsning. Sedan tillkom Siw Malmkvist och Casper Janebrink och nu presenterar TV-kanalen Cherrie och Andreas Mattsson.

– Jag har bara tänkt att det är det bästa som finns att träffa andra musiker och prata och dricka lite vin, säger Andreas Mattsson i Nyhetsmorgon, rapporterar Aftonbladet.

I intervjun meddelar Popsicle-frontaren att han redan påbörjat arbetet med att göra om låtarna. 

– Det där är ganska känsligt för mig. Jag kan inte sjunga vad som helst för då skäms jag, så jag har skrivit om en del hittills. Jag har valt svåra saker som måste vara mina ord.

Cherrie är en av Sveriges mest hyllade R&B-akter och har med egna labeln Araweelo byggt upp en imponerande karriär över två prisade album, ett mixtape och features med några av de största svenska och internationella namnen, exempelvis Stormzy.

– Det ska bli kul att höra deras tolkningar av mina låtar, just Siw (Malmkvist, reds. anm.) tycker jag ska bli kul, säger hon i Nyhetsmorgons soffa och fortsätter:

– Man vill höra om folk som kanske kommer från andra bakgrunder än en själv men som man ändå kan relatera till.

Årets säsong av Så Mycket Bättre spelas in på Gotland i juni och börjar sändas i oktober i höst.

LÄS OCKSÅ: GAFFA-Priset 2021 – och vinnarna är ...


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA