x

Här skämtar Per Gessle om sin "coronakritiske" producent

Här skämtar Per Gessle om sin "coronakritiske" producent

Det officiella Roxette-kontot skämtar om samarbetspartnern och Brainpool-medlemmen Christoffer Lundquist, som avhystes från en coronademonstration av polisen i lördags.

Roxette-producenten Lundquist har både släppt en "konspirationslåt" och deltagit i Frihetsrörelsens coronademonstrationer. Under lördagen fångades han på bild när han avhystes från Vasaparken i Stockholm av polisen.

Nu skämtas det om producenten på Roxettes officiella Twitter-konto. I ett inlägg signerat med endast ”P” (antagligen självaste Per Gessle), skojar hitmakaren och mångmiljonären om sin producent och samarbetspartner.

Under söndagen, dagen efter att Lundquist deltog i demonstrationen och dök upp i medierna, delades ett foto på kontot. På fotot sitter Gessle och den avlidne Marie Fredriksson och tittar stint på någonting utanför bild. Ovanför fotot står det:  

”Watchin' the sky. Or maybe Christoffer is on the telly? /P.”

“Watchin' the sky” (på svenska: "Tittar på himlen"), refererar till Roxette-låten Spending My Time från 1991, där textraden återfinns. "Or maybe Christoffer is on the telly?" (på svenska: "Eller kanske är Christoffer på TV?") är också det en referens till samma låt där Marie sjunger om att kärleksobjektet i låten är det enda som syns på TV:n. Gessle tvistar till det och skojar om att det kanske är Lundquist som syns på TV, eftersom han figurerat i reportage från coronademonstrationen.

Hör Christoffer Lundquist "konspirationslåt" nedan.

LÄS OCKSÅ: Roxette-producentens konspirationslåt – ”går inte på det mer”  


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA