x

De gör den svenska OS-låten

De gör den svenska OS-låten

Silvana Imam och Lune gör den officiella svenska OS-låten, rapporterar TT.

Nyligen tillkännagavs det att Anis Don Demina och Sami gör den officiella svenska EM-låten inför fotbollsmästerskapet i sommar. Nu står det klart att rapparen Silvana Imam och sångerskan Lune gör den svenska OS-låten Vinner Med Hjärtat, som ska vara "ett segerdoftande sommarepos". OS i Tokyo i Japan sköts upp förra året på grund av pandemin och är planerat att hållas i sommar.

– Jag tror att vad vi än gör krävs det att vi är i nuet och i synk med hjärtat. Misslyckanden finns inte, för om vi inte lyckas med det vi gör på måndag så kan vi välja mellan att lära oss och ta oss framåt på tisdag eller fastna i gårdagen. Den här låten ger mig kraft att ta mig fram på en tisdag och det är en ära att göra den med dig, Lune!, säger Imam i ett pressmeddelande.

Silvana Imam har varit framträdande inom svensk musik i 10 år och deltog i TV4-programmet Så Mycket Bättre 2020. Lune släppte sitt debutalbum samma år som Silvana, 2013. Hon var med och skrev och sjöng på Adrian Lux moderna klassiker Teenage Crime och fick stor uppmärksamhet för sin version av Swedish House Mafias Leave The World Behind 2014.

LÄS OCKSÅ: Globen byter namn – för att hedra Avicii


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA