x

Zara Larsson, Einár och Jelassi på gemensam arenaturné genom Norden

Zara Larsson, Einár och Jelassi på gemensam arenaturné genom Norden

I sommar är det två år sedan Zara Larsson stod inför den svenska publiken när hon 2019 gjorde årets enda konsert på hemmaplan under Way Out West. Tidigare har hon turnerat i USA och agerat support åt Ed Sheeran på hans Divide Tour. Sedan dess har hon vuxit ännu mer utanför Sveriges gränser och uppmärksammats i flera internationella medier. I slutet av 2020 utsågs hon även till Best Nordic Act på MTV EMA.
 
I början av 2021 släppte hon sitt tredje album Poster Girl. En fullängare som GAFFAs Tilda Norrlin hyllade med betyget fem av sex. Och nu gör hon sig redo för att turnera med skivan.
 
Med sitt band åker Zara Larsson på sin första, egna arenaturné.
 
– Att göra en arenaturné har alltid varit en dröm för mig, och nu ska den bli sann! Jag är så glad över att äntligen få kliva upp på scenen framför en livepublik och möta mina fans igen, och att dessutom få göra en hel turné känns otroligt kul. Det kommer bli den största show vi gjort, vi ska inte spara på något!, säger hon i ett pressmeddelande.
 
Turnén sträcker sig över fem datum i november och december och äger rum på några av Nordens största arenor. Gästartister på turnén är Einár och Jelassi. Biljetterna släpps nu fredag 28 maj kl 09.00 via LiveNation.se
 
Datum:
2021.11.19 - Scandinavium, Göteborg
2021.11.20 - Spektrum, Oslo 
2021.11.21 - Avicii Arena, Stockholm 
2021.11.24 - Hartwall Arena, Helsingfors
2021.12.03 - Royal Arena, Köpenhamn
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA