x

Festivalgrundare och nöjeschef skapar nytt konsertkoncept

Festivalgrundare och nöjeschef skapar nytt konsertkoncept

Konceptet CLSR ska innebär intima och påkostade evenemang, som arrangeras på unika platser. Evenemang med färre antal besökare, långt ifrån de traditionella arenorna och festivalfälten. 

Vi vill addera något annorlunda, komma bort från den traditionella arenan, och vi tror att publiken är redo för detta nu när världen börjar öppna upp, säger Kalle Ohlsén Pettersson, medgrundare av CLSR, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi vill att gästen ska komma närmare upplevelsen, därav namnet CLSR.

Karl Ohlsén Pettersson har varit verksam inom konsert- och festivalbranschen i över 15 år och var bland annat med att starta upp Summerburst. Med sig har han Mille Yousefali som också har en gedigen bakgrund i nöjes- och nattklubbsbranschen med Café Opera, White Room och Bergmans som arbetsplatser.

Startskottet till CLSR var helt enkelt att vi båda två, efter många år på varsitt håll i  branschen, kände att det var alldeles för lite nytänk vad gäller musikupplevelser, säger Mille Yousefali i ett pressmeddelande.

Yousefali och Ohlsén Pettersson vill med CLSR introducera ett helt nytt format för hur musikupplevelser ska genomföras, och kännas.

– Vi vill hitta tillbaka till glädjen och passionen och skapa evenemang som vi själva vill gå på, långt ifrån ishallar och arenafoajéer. Vi vill skapa evenemang för den som vill uppleva något helt nytt, närmare musiken, närmare varandra, något som vi alla längtar till efter pandemin, säger Kalle Ohlsén Pettersson.

Första evenemanget presenteras innan midsommar, där både datum, första platsen och artisten avslöjas, tillsammans med mer info hur man kan få möjlighet att ta del av CLSR:s första nedslag i år. Därefter kommer flera evenemang släppas och genomföras innan året är slut.

KLASSIKERN: När indiekungen utropade drottningens död


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA