x

Myra Granbergs nya singel tillägnas det mobbande killgänget

Myra Granbergs nya singel tillägnas det mobbande killgänget

Högaktuella Myra Granberg släpper idag rappa och catchiga singeln Sad Boy från sitt kommande debutalbum som släpps den 10 september. 

"Sad boy är till synes en lite uppkäftig låt om hårda fasader, men handlar under ytan om att det är okej att må dåligt. Att låta sitt mörker sippra ut och sänka garden. Under skapande-processen så tänkte jag mycket på några grabbar i grundskolan som jag fick ta många hårda ord och knytnävar ifrån i flera år. Och hur jag där och då avskydde dem mest av allt, men idag kan förstå deras sadness och se igenom dem. Innerst inne så mår vi alla skit i stunder, och då är det ibland lite för lätt att låta sin inner-bitch rinna ut över närmaste individ", säger Myra Granberg enligt pressmeddelandet.

Med tre Grammisnomineringar och tre låtar på Spotifytopplistan under våren har Myra Granberg haft ett minst sagt imponerande år hittills. Singeln Lose My mind som kom i april har redan över fem miljoner spelningar på Spotify samt ligger högt upp på topplistorna. Kort därefter släppte Myra en tolkning av Veronica Maggios Jag kommer, som en del av att uppmärksamma jubileet av albumet Satan i gatan. Vid sidan av sina egna releaser gästade hon även Petters singel Bara För Bra som släpptes i mars.

Den 20 juni gästar Myra Granberg TV-programmet Lotta på Liseberg och gör under sommaren ett antal spelningar runtom i landet. Därefter väntar mer ny musik. Den 10 september släpper hon sitt efterlängtade debutalbum.

Turnéplan:
19/6 Pride Varberg (Varberg)
20/7 Majas Vid Havet (Varberg)
21/7 Kackelstugan (Borgholm)
23/7 Söderströms Veranda (Öregrund)
24/7 Bloco (Sundsvall)
29/7 Rockoff Festival (Mariehamn)
6/8 Högfjällshotellet (Sälen)
11/8 Fåfängan (Stockholm)
14/8 Norrvikens Trädgårdar (Båstad)
20/8 Folkets Park (Huskvarna)
21/8 Göteborgs Kulturkalas (Göteborg)

LÄS OCKSÅ: Italienska Eurovisionvinnarna Måneskin till Sverige i helgen


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA