x

Event för att fira ett mångsidigt musiksamhälle

Event för att fira ett mångsidigt musiksamhälle

I september lanseras Malmö Music Conference - ett två dagars evenemang för att fira det mångsidiga musiksamhället i Malmö.

- Det har varit en tuff tid det senaste året eller så, det är därför vi är mer glada och inspirerade än någonsin för att skapa detta evenemang för staden Malmö. Vi vet att det är en lång väg kvar ännu innan livet kommer tillbaka till något slags normalitet men det finns ljus i slutet av det som har varit en mycket mörk och utmanande tunnel, säger Stephen Holmes enligt pressmeddelandet som är evenemangs- och programansvarig.

Konstnärer, arenor, artister och musikentusiaster kommer att samlas i ett två dagars firande och utforskning av musik. Detta evenemang kommer att hållas på Malmö Live med sidoevenemang och upplevelser som händer runt staden.

Fokus för konferensen är att erbjuda ett internationellt musikprogram som täcker ett brett spektrum av genrer - oavsett om det är rock, folkmusik, klassisk eller elektronisk. Och kommer att ske genom inspirerande samtal, föreställningar, interaktiva workshops och paneldiskussioner.

Denna två dagars upplevelse får du av teamet bakom södra Sveriges största elektroniska musikfestival Backyard Sessions.

För mer info: https://malmomusicconference.com/

LÄS OCKSÅ: BÄST JUST NU: Sjunger på svenska för första gången i Laleh-cover


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA