x

Britney Spears manager avgår – avslöjar att stjärnan vill avsluta karriären

Britney Spears manager avgår – avslöjar att stjärnan vill avsluta karriären

Larry Rudolph, som har varit Britney Spears manager sedan hennes genombrott, har avgått och nämner också att sångaren vill avsluta karriären.

Vi har tidigare skrivit om förmyndarskapet som Britney lever under mot sin vilja, där hon anser att hennes pappa Jamie Spears missköter sin roll. Nu har Britneys manager under alla sina aktiva år i musikbranschen, Larry, skrivit ett brev till förmyndarna, rapporterar Deadline.

"Det har gått 2 1/2 år sedan Britney och jag kommunicerade senast, och då meddelade hon mig att hon skulle ta en paus från musiken på obestämd tid. Tidigare i dag fick jag veta att Britney har sagt att hon officiellt kommer att avsluta karriären.

Som ni vet har jag aldrig varit en del av Britneys förmyndarskap, och jag har inte heller deltagit i dess agerande, så jag känner inte till de specifika detaljerna i ärendet. På Britneys uppmaning anställdes jag en gång för att hjälpa henne med hennes karriär. Som hennes manager tror jag att det bästa är att jag avgår, eftersom mina professionella tjänster inte längre behövs."

Enligt Deadline tillade Rudolph att han önskar Britney "all lycka".

Britney Spears har varit under förmyndarskap sedan 2008, vilket innebär att hon inte har kontroll över varken sitt eget liv, sin karriär eller sin egen kropp. Under de senaste åren har det fokuserats på det faktum att förmyndarskapet i dess bisarra konstellation är mot grundläggande mänskliga rättigheter. Senast efter att hon själv har uttryckt hur traumatisk denna period har varit för henne.

LÄS OCKSÅ: Domen kring Britney Spears förmyndarskap har fallit


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA