x

Mor döper sina tre barn efter rockband

Mor döper sina tre barn efter rockband

En mamma i Nya Zeeland har döpt sina barn efter tre av historiens största rockband, nämligen Metallica, Slayer och Pantera. Enligt en artikel i Loudwire är Metallica enligt uppgift cirka 12 år gammal nu.

Nyheten kommer från dokumentärfilmskaparen och skådespelaren David Farrier, som besöker ovanliga och ofta makabra turistattraktioner runt om i världen i Dark Tourist-serien på Netflix. Först var han skeptisk till ryktet om att de tre metalbarnen faktiskt existerade, delvis för att Metallica-albumtiteln ...And Justice For All påstods ha använts i namngivningsprocessen. Det lät nästan för otroligt.

Farriers skeptiska inställning fick honom att kontakta Nya Zeelands befolkningsregister för att undersöka begränsningarna för att namnge barn. Han bekräftade att "det finns inga begränsningar för att namnge spädbarn efter band eller album, så länge formuleringen i allmänhet inte uppfattas som stötande eller innehåller en officiell titel."

Farrier fick också en bekräftelse på att barnet Metallica i fråga registrerades 2009. Han kunde dessutom notera att det fanns ytterligare två barn uppkallade efter Slayer och Pantera.

"Det är inte lätt att uppfostra tre av de tyngsta banden", säger mamman i ett av Farriers Twitter-inlägg.


LÄS OCKSÅ: Metallica presenterar en "mycket glad liten låt" från 1991


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA