x

Gruppvåldtäkt-utredning med ”känd svensk rappare” nedlagd – nu berättar kvinnan om upplevelsen

Gruppvåldtäkt-utredning med ”känd svensk rappare” nedlagd – nu berättar kvinnan om upplevelsen

I en längre video publicerad på Instagram berättar Enya Harriott om en upplevelse där hon ska ha blivit våldtagen flera gånger. Hon menar samtidigt att en av förbrytarna är en känd svensk rappare. Även Instagram-kontot Tänkvärt har delat Enyas historia och hon själv säger: “Jag har skrivit ned allt som hänt och tänker inte vara tyst om det. Detta händer alltför ofta och polisen måste börja sätta dit de som utsätter en för sånt här”.

Nedan följer ett utdrag ur hennes historia:

“Den nionde november 2020 var jag med om en gruppvåldtäkt. Det hände i Skåne. En av de inblandade var en känd svensk rappare. Jag kommer inte nämna hans namn, då han utsatte mig mest, slog mig mest. Skadade mig mest både fysiskt och psykiskt."

Hon menar att de var inne "i alla olika hål – munnen, rumpan och snippan".

“Det gjorde ont exakt hela tiden. Jag minns att jag inte kunde vara tyst, det gick verkligen inte. De slog mig direkt när jag skrek eller sa något. De sa åt mig att hålla käften och hotade med att strypa mig om jag sa något men det gick verkligen inte, det gjorde för ont."

Enya berättar vidare att hon minns att det var flera som filmade henne naken även om hon inte ville. De ska ha kommit till lägenheten klockan ett på natten och utnyttjandet ska ha fortgått till klockan fem på morgonen. De sa åt henne att duscha för att de senare skulle bege sig till en annan lägenhet där det skulle vara fest. Här går hon mer in på vad den kände svenska rapparen ska ha gjort med henne. En hon har valt att kalla för “Leo”.

“När vi kom in i lägenheten var jag jättetrött och ville sova. Jag och Leo gick och la oss och jag sa till Leo att jag bara ville sova. Men han började ta av mig alla mina kläder och sa att han låter mig sova om jag sover naken. Så jag lät honom ta av mina kläder i hopp om att få sova. Men sen sa Leo att jag behövde ge honom massage eftersom han hade haft så mycket sex med mig i så många timmar. Jag sa att jag inte orkade men såg snabbt i hans ögon att jag inte hade något val. Leo var den som hade skadat mig mest och jag var så rädd, men det var bara att göra det han sa. Efter ett tag kom en kille in i rummet och ville sova med oss. Han la sig bredvid mig, så nu låg jag mellan två våldtäktsmän och kände gråten i halsen. Leo började ta på mig och sa åt mig att suga av honom så hans kompis skulle få se. Han sa att jag skulle få sova efter det. Det var två mot mig och jag vågade verkligen inget annat än att göra det han sa åt mig att göra."

Detta ska ha pågått ett bra tag till med flera närmanden trots att Enya flertalet gånger ska ha sagt att hon inte ville. Slutligen insisterade den svenske artisten att de skulle ha sex och mot hennes vilja och ska han ha stoppat in fingrarna i Enyas snippa och bak vilket resulterade i att det började blöda och att madrassen färgades av blodet.

Efter en stund kom ytterligare en man in och började filma samtidigt som Leo ska ha manat på allt. Efter tre timmar orkade inte männen mer och somnade men enligt Enya tog det inte slut där utan fortgick senare under morgonen och förmiddagen i en annan lägenhet. Där ska en till ha tjatat om sex men Enya började nyktra till och lyckades fly från lägenheten och hem och senare skulle hon uppsöka sjukhuset.

Enya polisanmälde men utredningen lades ner då man ansåg att hon inte hade visat aktivt motstånd enligt videobevisen, skriver Tänkvärt.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av (@enya_harriott)

LÄS OCKSÅ: När Refused besökte Bullen – "Väljer de att prata med våld så ska de mötas med våld"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA