x

Peter Jöback ger konsert från sin trädgård

Peter Jöback ger konsert från sin trädgård

För första gången bjuder Peter Jöback in publiken till en onlinekonsert direkt från sin egen trädgård.

Peter Jöback har precis fyllt 50 år och är aktuell med TV-programmen Så Mycket Bättre och Allsång På Skansen och radioprogrammet Sommar i P1 som sändes 18 juli och som redan passerat miljonstrecket i lyssning.Glimtarna av Peter är många men den 29 augusti ger han en hel konsert. Det blir en intim spelning från hans trädgård med Peter, hans musiker och kanske någon gäst, med Stockholms skärgård i förgrunden.

– Detta är något jag funderat över länge, att bjuda in publiken till en exklusiv trädgårdskonsert med mitt band på den platsen på jorden som jag kallar mitt hem. Den tid vi lever i har gjort att kreativitet och skaparglädje hittar nya vägar för musiken att nå ut. Så det är en inspirerande känsla att nu faktiskt kunna nå publik i hela Sverige, Norden och resten av världen med en konsert hemifrån min trädgård. När jag ännu inte riktigt kan samla alla som vill se mig fysiskt så är detta en fantastisk lösning, så lyxigt att faktiskt få bjuda hem publiken till mig för en unik livesänd onlinekonsert tillsammans med mitt band, säger Peter Jöback i ett pressmeddelande.

Peter och bandet börjar kl 19:00 men konserten kommer att finnas tillgänglig fram till midnatt samma kväll, om du vill börja titta senare.

Biljetterna släpps kl.10.00 idag och säljs både via reaktlive.com och showtic.se.

LÄS OCKSÅ: Eric Saade och Johan Jureskog blandar mat och popmusik


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA